Robinetto - watertapsystemen op maat


Kerkstraat 108 9050 Gentbrugge
09 395 20 50 Klik om te bellen

Over Robinetto - watertapsystemen op maat

Robinetto is een label dat werd opgestart door de Leiding cvba. Onze doelstelling: de drankvoorziening verduurzamen. We willen oplossingen bieden om de miljarden (wegwerp-)verpakkingen en miljoenen transportkilometers van de drankenindustrie weg te werken.
Wij zijn een sociale impactonderneming. Onze milieu-impact is voor ons even belangrijk als het maken van winst, en we willen onze winst maximaal herinvesteren om nog meer impact te genereren. Dit ligt verankerd in onze statuten. Concreet betekent dit dat we werken met eerlijke marges en met zo duurzaam mogelijke producten en leveranciers. Daarnaast gaan we op zoek naar de meest duurzame verkoops-en verhuurmodellen, samen met onze klanten en
coöperanten.

Je kan bij ons (bruis)watersystemen aankopen die geschikt zijn om in de horeca/bedrijven/scholen/sportzalen te gebruiken. 
Daarnaast hebben we een evenementenluik waar er watertapsytemen gehuurd kunnen worden voor gebruik op events/festivals/pop-ups. Dit kan voor zowel backstage zijn als voor publieksbars. Gefilterd, gekoeld plat en bruiswater serveren op locatie, via het kraanwaternetwerk en per uitbreiding adhv siropen ook frisdrank, dat on-the-spot gemaakt wordt.
Handig toch?

Robinetto - watertapsystemen op maat in het kort

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Robinetto - watertapsystemen op maat


Kerkstraat 108 9050 Gentbrugge
09 395 20 50 Klik om te bellen