Le Vin du Bâché


Statielei 11 2920 Kalmthout
+32471719034 Klik om te bellen

Over Le Vin du Bâché

Waarom is Le Vin du Bâché de beste keuze voor jou?

Heerlijke Bio- & Biodynamische Wijnen & Proeverijen.Eerlijke producten, uitstekende kwaliteit ! Met focus biologische en biodynamische wijnen. We selecteren en voeren onze wijnen zelf in. We vinden het heel belangrijk om de wijnhuizen en wijngaarden ook zelf bezocht te hebben. Onze 'stenen winkel' kan je bezoeken en vinden in de kelder onder ons huis, helemaal ingericht om ook proefsessies bij te wonen. Onze website is ons uitstalraam om online wijn te bestellen die we zelf in eigen huis op voorraad houden en zelf komen afleveren zonder een andere tussenpersoon of logistiek platform. We richten ons voornamelijk op wijnen en producten van dichtbij. Bij ons ga je geen 'en masse' geproduceerde wijnen uit Australië, Chili, Zuid-Afrika, .... vinden, maar voornamelijk Europese producten. ....

Meer over Le Vin du Bâché:

Late veertigers, allebei gepokt en gemazeld in de logisitiek en hoe kan het ook anders, gepassioneerd door wijn. Voor Filip valt de appel niet ver van de boom. Zijn overgrootouders hadden vroeger al een bekende sterke dranken, wijn- en sigarenwinkel in Antwerpen. Filip komt oorspronkelijk uit de Antwerpse regio en is bijna letterlijk in een logistiek magazijn geboren. Zijn ouders waren mede-eigenaar van een familiezaak-groothandel in glas en porselein, vandaar ook zijn grote affiniteit met mooi gedekte feesttafels en lekker eten en drinken. Naast zijn internationale hoofdberoep bij zowat het grootste logisitiek bedrijf van de wereld haalde het Filip recent zijn sommelier en wijnhandelaar-sommelier diploma, hij is tevens 'Commandeur de Bordeaux'. Eef is volbloed Kalmthoutse, is dagdagelijks als preventieadviseur bezig met veiligheid allerhande in de logistiek (waaronder voedsel- en arbeidsveiligheid) en kreeg de wijn microbe over van Filip. Samen besloten ze dan ook om in 2016 de stap te zetten naar een wijnzaak die als bijberoep wordt uitgebaat en die elk jaar verder groeit.

Wat kan Le Vin du Bâché je bieden?

Wij verkopen voornamelijk Biologische en Biodynamische wijnen, sterke dranken en olijfoliën, maar er is ook een beperkt assortiment niet-BIO. We verzorgen tevens bedrijfs- en relatiegeschenken met wijn. Voorts verzorgen we op maat aangepaste proeverijen voor particulieren en bedrijven, bij ons in de winkel, op een locatie die de klant kiest (bij je thuis of op het bedrijf) en we kunnen dit ook online doen. Je kan bij ons ook terecht voor sommelier-advies, opleidingen, wijnbewaring , ... Onze onderneming heeft ook een BIO-certificaat (BE-BIO-01), wat een garantie geeft op echt biologische producten.

Wie gingen je voor?

Iedereen kan bij ons aankopen, van een enkel fles, tot volle palletten, in grote dozen of individueel op maat verpakt. We zorgen steeds voor een persoonlijke service !

Foto's

Filip & Eef

Le Vin du Bâché in het kort

Producten

Sterke drank
Wijn

Proeverijen

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Logo Le Vin du Bâché

Le Vin du Bâché

Le Vin du Bâché


Statielei 11 2920 Kalmthout
+32471719034 Klik om te bellen