EuroCave België


Stationsplein 1 2880 Bornem
038081242 Klik om te bellen

Uitvinder van de wijnklimaatkast in 1976
Bewaren, serveren en presenteren van uw wijn
Persoonlijk advies van de adviseurs van EuroCave

Over EuroCave België

EuroCave België is exclusief importeur van EuroCave wijnkasten, wijnrekken, wijnkelderkoeling en wijn-per-glassystemen voor particulieren en professionals in Belgie.

Omdat smaak kostbaar is, heeft EuroCave wijn bewaar- en serveeroplossingen ontwikkeld om ervoor te zorgen dat het moment van proeven een pure emotie teweeg brengt… die van een ontmoeting met de wijnmaker.

Visie
De kunst van het bewaren en serveren van wijn draagt nog dagelijks bij tot het vergroten van gepassioneerde kennis met als ultiem doel genieten van wijn…een belangrijk deel van de Franse manier van leven, synoniem aan verfijning en uitmuntendheid.

Missie
EuroCave, de uitvinder van wijnkasten in 1975, biedt kwalitatieve, hoogwaardige oplossingen voor het bewaren en serveren van wijn. EuroCave respecteert de missie van de wijnproducenten en maakt het mogelijk het beste uit de wijn te halen, ook voor veeleisende en kritische consumenten. Als de beste wijnen wereldwijd in EuroCave wijnkasten worden bewaard, is dat omdat we altijd hebben ingezet op innovatie en ontwikkeling met het oog op het perfect bewaren en serveren van wijn.

Garantie en kwaliteit
Hoewel er ongetwijfeld goedkopere systemen op de markt zijn, biedt alleen EuroCave u de hoogste kwaliteit en ontzorgt EuroCave u met betrekking tot uw wijncollectie om deze niet alleen zijn waarde en kwaliteit te doen behouden, maar zelfs te doen toenemen.

Origine de France Garantie
Wilt u de zekerheid van kwaliteit, dan zijn Europese producten nog altijd ongeëvenaard. De wijnkasten en wijnrekken van EuroCave worden dan ook volledig in Frankrijk geproduceerd, door hooggekwalificeerde vakarbeiders en volgens de strengste kwaliteitseisen. EuroCave heeft een 100 stappen kwaliteitscontrole en heeft alle onderdelen tot wel 10 jaar later in voorraad. En bovendien…is er enig ander land waar de passie voor wijn beter tot uiting kan komen in iedere stap van het productieproces? Het is daarom dat wij met trots mee kunnen delen dat EuroCave in 2012 het prestigieuze Origine France Garantie-label heeft verworven. Met de aanschaf van een EuroCave haalt u een Europees product in huis en bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en service.

Alles voor het bewaren, serveren en presenteren van uw wijn

Foto's

EuroCave wijnklimaatkasten

EuroCave België in het kort

Producten

Wijnkelderkoeling
Wijnklimaatkast
Wijnrek

Online assortiment bekijken

Ja

Onze locatie

EuroCave België


Stationsplein 1 2880 Bornem
038081242 Klik om te bellen