Cent'Anni -vini e sapori-


Annadreef 18 2930 Brasschaat
0032477352177 Klik om te bellen

Over Cent'Anni -vini e sapori-

Waarom is Cent'Anni -vini e sapori- de beste keuze voor jou?

Authentieke Toscaanse wijnen, olijfolie en delicatessen! Ongekende Toscaanse wijnen en biologische delicatessen kopen of proeven! Volledig thuis in de wondere wereld van aroma’s, druivenrassen en walsen? Of ben je aan je proefstuk toe als het over Toscaanse wijnen gaat?

Online en offline wijnhandel www.centanni.be uit Brasschaat en het Italiaanse Montegiovi - Castel del Piano is je persoonlijke sommelier. Voor onze import en verkoop werken wij samen met een aantal top wijnbouwers uit minder gekende Italiaanse wijnstreken zoals de Montecucco -en Monte Amiata regio in de Toscaanse Maremma.

Tijdens een wijndegustatie bij ons of bij jou op locatie waan je je in la dolce Italia.

Meer over Cent'Anni -vini e sapori-:

Maak kennis met het dynamische duo achter Cent’Anni - vini e sapori -, Italiaanse wijnen te Brasschaat : www.centanni.be

Van apotheker, over huisman, tot wijnexpert: het is geen klassiek parcours maar voor Steven Meuleman is het een logisch verhaal. Gaandeweg groeide zijn liefde voor wijnen, in het bijzonder Italiaanse kwaliteitswijnen, tot ongekende hoogte zodat hij overtuigd koos voor een professionele switch.

Bij de verwezenlijking van zijn droom en passie, krijgt hij bovendien de onvoorwaardelijke steun van zijn echtgenote Joke Jochems, huisarts te Brasschaat in het dagelijkse leven. Al even verliefd op La Bella Italia en alles wat er vandaan komt, is zij ook de drijvende kracht achter het culinaire luik van deze ambitieuze Italiaanse boutique wijnhandel www.centanni.be

Pure passie, parels van wijnen, olijfolie en delicatessen Ontelbare reizen naar Italië, een getuigschrift wijnhandelaar-sommelier, een perceel "Casa Michela" met 300 olijfbomen en kleine wijngaard in het Toscaanse Montegiovi (Castel del Piano) én een uniek netwerk van Toscaanse landbouwers met high-end wijnen: samen dé perfecte ingrediënten voor Cent'Anni : www.centanni.be

Wat kan Cent'Anni -vini e sapori- je bieden?

Onze wijnhandel te Brasschaat verkoopt geen populaire labels. Cent’Anni gelooft in de pure kracht van tot nog toe minder bekende wijnregio's en slaat daarom de handen in elkaar met lokale landbouwers en wijnhandelaars.

Het resultaat? Een rijkelijk arsenaal lekkere wijnen, zelfgemaakte "Casa Michela" extra-vergine olijfolie en zuiderse delicatessen. Ontdek ze op www.centanni.be

We stellen onze ruime waaier uitvoerig voor bij ons in Brasschaat, bij families of bedrijven of bij de bron van het goede leven: in het zonnige Italië. Onze ambitie is niet om een grote wijnshop te worden, wel om de parels van de Toscaanse Maremma streek op tafel of in de wijnkelder van Belgische families, kookliefhebbers en wijnexperts te toveren.

Toscaanse wijnen, olijfolie en delicatessen Toscaanse wijn gaat hand in hand met biologische streekproducten. Naast eigenhandig uitgekozen wijnen bieden we daarom ook de "Casa Michela" olijfolie aan vanuit onze eigen Toscaanse olijfgaard, gelegen op de heuvels van de Monte Amiata in Montegiovi - Castel del Piano. Streekproducten zoals pasta, pecorino kazen, kastanje producten, vleeswaren, honing, champignons en truffels maken het smakelijke plaatje van onze digitale en fysieke wijnhandel compleet.

Zo vormt Cent’Anni jouw one-stop-shop voor karaktervolle Toscaanse dranken en delicatessen!

www.centanni.be

Foto's

Cent'Anni Italiaanse Wijnen Brasschaat www.centanni.be

Cent'Anni -vini e sapori- in het kort

Producten

Sterke drank
Wijn

Proeverijen

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Logo Cent'Anni -vini e sapori-

Cent'Anni -vini e sapori-

Cent'Anni -vini e sapori-


Annadreef 18 2930 Brasschaat
0032477352177 Klik om te bellen